maandag 6 juli 2009

zwemles
Op donderdag 19 juni was het een lekkere warme dag , zeg maar bijzonder warm .We kwamen om ± 1800 uur thuis van de BOA uit Amersfoort .Direct gegeten en met Dirk en Bickel + 2 families naar het Veluwemeer gereden in de buurt van Elburg . Want daar kregen die twee kereltjes zwemles !! Twee maal 3 euro in de parkeerautomaat,en hup naar de waterkant op zoek naar een rustig plekje.De riempjes gingen los en de handdoeken op het zand zodat we de jongens in de gaten konden houden . Het feest kon beginnen , en nu kwamen de wat langere riemen aan de teckels om ze wat meer vrijheid te geven . Waar wij tot onze knieen in het water stonden , moesten de hondjes hun best doen om hun neusje boven water te houden . Tot onze verbazing konden ze allebei gelijk zwemmen , waar wij mensen een paar maanden over doen !!!!!!. Hun favoriete afstand bleek al heel gauw de 15 meter vrije slag pootje trappelen te zijn . Maar dan wel richting van Ester want die stond aan de finish met een bakje honden brokjes klaar . Na zo,n beetje 1,5 uur werden de bibberende atleten in een handdoek gerold en begonnen El en Es ze op te warmen , en zo konden ze ook zien hoe de grotere honden in het water speelden .

1 opmerking:

 1. Hallo,
  Bonieke stuurde mij jullie dagboek van Bickel.
  GEWELDIG!!!! zo zie je maar dat ik heus gelijk heb dat Teckels "echte" honden zijn, met een zeer sterk karakter. Mensen die het ras niet van dichtbijhebben meegemaakt kunnen zich dit maar niet voorstellen. Voor mij is he een geweldig ras, vooral de ruwhaar, die toch iets meer pit heeft dan de kort en langhaar, hoewel je je ook niet in hen moet vergissen.
  Ik wens jullie nog een lang en gelukkig levenmet Bickel toe en zal regelmatig hier terug keren om te kijken wat jullie allemaal beleefd hebben.
  Groetjes en een dikke knuffel voor Bickel.
  Mary Hanekap

  BeantwoordenVerwijderen